Varför bli fadder?

Den ofrivilliga ensamheten bland äldre är ett av de största problemen vi har i vårt samhälle. Genom att delta i vår fadderverksamhet kan ert företag erbjuda konkret hjälp åt ensamma äldre och samtidigt bidra till att skapa meningsfullt deltidsarbete för unga vuxna.

Bli fadder

Liten investering, stor påverkan

Vi väljer en egen pålitlig vän till en äldre, som gör regelbundna besök och t.ex. hjälper med hushållssysslor och ger stöd på promenader. På detta sätt får den äldre hjälp och sällskap, samtidigt som en ung person får ett meningsfullt jobb.

Företaget får regelbundna fadderhälsningar som kan delas internt och externt.

En ensam senior får en egen pålitlig vän, som ger glädje och stöd under regelbundna besök i ett års tid.

En ung person får ett meningsfullt jobb i ett år framåt.

"Utan Gubbe-vännen  Emma skulle jag vara helt ensam varje dag."

- Senior / 92 år -

Färdigt marknadsföringsmaterial

Ni får färdigt marknadsföringsmaterial för extern kommunikation, samt regelbundna hälsningar av er faddersenior i form av färdiga inlägg för sociala medier. Det är ett enkelt sätt att visa att ni gör gott!

Immateriell gåva till personalen

Ni får regelbundna hälsningar av er egen faddersenior som glädjer personalen. Ni höjer även företagets employer branding och ökar era chanser att attrahera ny arbetskraft!

Positiv synlighet för ert företag

Exponering på vår sida samt Gubbes sociala
medier med över 10.000+ följare. Ni är med och gör gott för samhället!

Berätta om fadderverksamheten med hjälp av färdigt material.

Ni får digitalt material och information som ni kan använda då ni berättar om fadderverksamheten för era kunder, arbetstagare och andra intressenter via de kanaler ni önskar.